Succé

Uppträdandet imorse gick hundra gånger bättre än vad vi hade vågat drömma om! Vi var riktigt nervösa innan med tanke på att vi aldrig uppträtt för så många människor innan men det släppte direkt när vi sprang in på scenen och nerverna övergick till adrenalin. Det skapades ett öronbedövande ljud när alla skrek och hejade fram oss. Efter uppträdandet fick vi massvis med komplimanger från olika håll, elever som lärare. Till och med rektorerna (som svävar runt i sina vita klänningar, som aldrig rör en min och som blir tilltalade som "father") skakade våra händer och sa grattis till ett lyckat uppträdande! Den absoluta höjdpunkten var dock när en elev kom fram och frågade om jag och Olivia kunde lära henne små grodorna. Efter att vi visat rörelserna utbrister hon "Oh my god, thank you!".  Tänk att vår kära midsommardans kan vara så exotisk! 
 
På eftermiddagen åkte vi tjejer till vår stora lycka till shoppingcentret Phoenix. Vi gick runt i några timmar och handlade massor av julklappar och saker till oss själva. 
Imorgon, efter att vi besökt världens största Hari Krishna tempel ska alla åka till Phoenix återigen och shoppa ännu mer haha! Det gäller att passa på när det är halva priset i jämförelse med Sverige.
 
Nu är det bara två dagar kvar innan vi lämnar Indien, sån hatkärlek vi känner till detta land...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0