Schema

Jag har insett att jag knappt skrivit vad vi ska göra under våra tre veckor, helt enkelt hur vårt schema ser ut. Ska jag dock vara ärlig vet vi knappt det själva, utan det enda schemat vi har fått är ett preliminärt som enligt lärarna kan komma att ändras en hel del! Här kommer därför en väldigt kort summering av hur vårt program ser ut.

Första dagen kommer vi ägna på skolan, Christ Junior College och bland annat få en rundvandring på området. Sedan har vi begärt att få gå till shoppingcentret som vi bor några hundra meter ifrån (!!) för att kolla runt där. Shoppingen ska tydligen vara grym både vad gäller utbud och priser.

Andra dagen ska vi besöka det första slumområdet och på kvällen kommer vi åka mot Hampi, som är ett område som bland annat finns med på Unesco:s världsarvslista. Vi kommer att spendera två nätter där under oklara förhållanden.
Bild från Hampi 

Följande dagar kommer vara fyllda av olika studiebesök, vi kommer träffa våra indiska vänner och dra igång våra gymnasiearbeten. Vi kommer få möjligheten att sova i indiska familjer, hälsa på i ett barnhem och i största allmänhet utforska den 8 miljoners stad vi kommer bo i!

Sista dagarna kommer vi återigen åka på en mindre resa i landet, då ut på landsbyggden till Kolar Village. Mer än så vet vi inte. Veckorna kommer avslutas med shopping, rundtur och swedish night!
Bild från Kolar Village 

Nu kör vi, hoppas ni följer med genom bloggen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0