En lugnare dag

20 november 2013
 
Idag har varit en rätt lugn dag. Vi spenderade några timmar på Volvo och på eftermiddagen var vi fria att göra vad vi ville. Eftersom vi bor hemma hos indierna hängde vi med de hela tiden och de tog med oss till en shoppinggata. Jag och Olivia köpte converse för 130kr och på kvällen tog Caroline och Akshara oss till ett spa. Vi tog 30 minuter rygg och axelmassage och 20 minuter fotmassage och fick betala 200kr var!! Vi kände oss som nya människor efteråt förutom att våra myggbett (?) började klia ännu mer. Våra fötter är svullna av alla bett och vissa har blivit infekterade, ska kolla med Heléne (skolsköterskan) imorgon om det är vanliga myggbett eller om det är något konstigt...
 
Imorgon bitti ska vi först vara med på en lektion på Christ Junior Collage (jag, Olivia och Annmari ska på engelska) och sedan åka till slummen igen, får hoppas att det blir en lika glad upplevelse som förra gången! 

Kommentarer
Postat av: Gösta

Så kul det är att läsa om era äventyr! När det gäller myggbetten är dom inte så konstiga - dom kallas "Indien-Tattoo" , dom utvecklas så småningom till vackra fjärilar som luktar saffran, om man sköter dom. Tar man inte hand om betten blir dom arga och förvandlar sej till bajs som man hela tiden trampar i….Helen kan nog utveckla det mera. Take Care!

2013-11-21 @ 08:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0